page level ad

9/01/2011

پدری دارم که هنوز غذایش تمام نشده باید استکان چایش حاضر باشد

شرکت گروه مواد غذایی میعاد تولیدکننده محصولات چای ، برنج ، قند و شکر، به عنوان یکی از بزرگترین شرکتهای بسته بندی در ایران، اقدام به تاسیس کلوپ هواداران میعاد کرده است. هدف کلوپ میعاد، احترام به حقوق مصرف کننده، استفاده از نظرات سازنده آنها و ایـجـاد فضائی دوستــانه جهت تبادل اطلاعات و ارسال خبرنامه های هفتگی می‏باشد. بنابراین، از شما بازدید کننده گرامی دعوت می‌شود در صورت تمایل به جمع خـانواده بزرگ میعاد بپیوندید.
کلوپ میعاد ، برای باروری هر چه بیشتر، منتظر همراهی شما عزیزان است. نظرات شما برای میعاد حائز اهمیت است. شما می توانید برای ما از تجربیات خود با محصولات میعاد ، مطلب و مقاله و عکس بفرستید و در این بخش، آنها را مشاهده کنید. کلوپ میعاد متعلق به شماست.
 
لطفا در صورت دریافت این دعوتنامه جهت عضویت اقدام نمایید !        وارد کردن چای و فرهنگ چای
اولین مراجع شناخته شده برای چای سبز در ژاپن در متنی قرار دارد که توسط یک راهب بودائی در قرن نهم نوشته شده‌است. چای به یک نوشیدنی در میان طبقات مذهبی ژاپن تبدیل شد زمانی که راهبان و مبلغان ژاپنی به چین اعزام شدند تا فرهنگ مربوط به چای وارد شده به ژاپن را بیاموزند. اولین نوع چای احتمالاً به شکل قالبی از چین وارد شد. شواهد باستانی نشان می‌دهد که اولین بسته بذر چای از طریق کاهنی به نام Saicho در سال ۸۰۵ و بعدها توسط فرد دیگری به نام Kukai درسال ۸۰۶ وارد شد. چای به یک نوشیدنی برای طبقات سلطنتی درزمان پادشاه ساگا (嵯峨天皇) شاه ژاپن تبدیل شد زمانی که وی کشت گیاه چای را در ژاپن رواج داد. بذرهای آن از چین وارد، و کشت آن در ژاپن آغاز گردید.
  پدری دارم که هنوز غذایش تمام نشده باید استکان چایش حاضر باشد. ایشان در یک فنجان کوچک چای اش را می نوشد ، همچنان به این عادتش ادامه داده و این روال سال هاست که ادامه دارد.... اما درست و غلط های نوشیدن چای چیست و در میان مردم سایر کشورها چه آدابی وجود دارد؟ اصلا بهترین همراهان چای کدامند؟ اینها سوالاتی است که در این پوستر به آنها پاسخ داده ایم. ● بهترین وقت چای نوشیدن بیشتر اروپایی ها عادت دارند که چای را به عنوان یک نوشیدنی گرم همراه کیک یا بیسکویت، در وعده عصرانه مصرف کنند. حتی در برخی از کشورهای اروپایی مانند جمهوری چک یا انگلستان، چای خانه هایی وجود دارند که عصرها با چای و کیک یا شیرینی از مردم پذیرایی می کنند. در فرانسه، انگلیس، آلمان و اغلب کشورهای آسیایی، چای همراه صبحانه هم میل می شود. اما بد نیست بدانید که از نظر متخصصان تغذیه، بهتر است چای حداقل ۱ ساعت و نیم تا ۲ ساعت بعد از غذا میل شود تا اختلالی در جذب آهن پیش نیاید. راستی، این را هم در نظر داشته باشید که نوشیدن چای بلافاصله بعد از صرف غذا می تواند برای افرادی که غلظت خون بالا دارند مفید باشد. ● همراهـان چای چای، طعم تلخی دارد و به همین خاطر بیشتر مردم دنیا ترجیح می دهند که آن را همراه با یک خوراکی شیرین مصرف کنند تا طعم مطلوب تری را به دست بیاورند. شاید بتوان گفت که قند، شکر و انواع شیرینی ها جزو بدترین همراهان چای محسوب می شوند چون هم بسیار شیرین هستند و می توانند قند خون و کالری دریافتی روزانه را بالا ببرند و هم اینکه انواع شیرینی ها چرب هستند و علاوه بر افزایش کالری، چربی بد خون یا همان LDL را افزایش دهند. بنابراین بهتر است از شیرین کننده های طبیعی مانند توت خشک، خرما، عسل یا کشمش همراه چایتان استفاده کنید تا این طوری مواد مغذی بیشتری را هم به بدنتان برسانید. اما ناگفته نماند که مصرف شیرین کننده های طبیعی یا مصنوعی و فرآوری شده هیچ اختلالی در جذب مواد مغذی و آنتی اکسیدان های خود چای ایجاد نمی کند! هرچند که اضافه کردن شیر به چای در کشور ما چندان رایج نیست، اما به هر حال خیلی ها دوست دارند که چای شان را با شیر مخلوط کنند و بنوشند. توصیه ما به این دسته از افراد این است که شیر گرم را به چای شان اضافه کنند و حجم شیر هم بیشتر از یک چهارم فنجان شان نباشد چون در غیر این صورت ترکیبات شیر و چای با هم تداخل پیدا می کنند و هیچ کدامشان به درستی جذب بدن نمی شوند. آبلیمو هم از دیگر گزینه های افزودنی به چای است که مقدار کم آن می تواند میزان آنتی اکسیدان های چای را افزایش دهد اما اگر آن را بیش از اندازه به چای تان اضافه کنید، هم طعم این نوشیدنی را از بین می برید و هم ممکن است اختلالی در جذب آنتی اکسیدان های موجود در چای به وجود آورد. ● روزانه چقدر چای؟ نتایج تحقیقات فراوانی نشان می دهند که مصرف ۴ تا ۹ فنجان چای در روز برای همه افراد به جز خانم های باردار، شیرده و کودکان می تواند مفید باشد و اختلالی هم در خوابشان ایجاد نکند. اما نوشیدن بیشتر از این مقدار، می تواند مشکلاتی مانند بی خوابی و یبوست را برای افراد در پی داشته باشد. هرچند که پلی فنول و آنتی اکسیدان های موجود در چای می توانند باعث پیشگیری از بسیاری بیماری ها مانند آپنه، سرطان و ناراحتی های قلبی شوند اما بهتر است که خانم های باردار روزی ۲ تا ۳ فنجان بیشتر چای ننوشند. ● چین چون کشور چین یکی از بزرگ ترین کشورهای تولیدکننده چای است، بیشتر مردم آن در مراسم رسمی یا میهمانی های خانوادگی شان، با چای از میهمانان پذیرایی می کنند. چینی ها معمولا برگ درسته چای را در قوری های سرامیکی دم می کنند و آن را برای سرو، داخل فنجان های سرامیکی یا چینی می ریزند و اعتقاد دارند که عطر و طعم چای در این ظروف بیشتر حفظ می شود. ● ژاپن ژاپنی ها هم جزو چای خورترین مردم دنیا هستند اما آنها نوشیدن چای سبز را به چای سیاه ترجیح می دهند. مردم ژاپن، چای سیاه را اغلب با لیمو یا شیر مخلوط می کنند و نام این نوشیدنی در منوی بیشتر رستوران ها و کافی شاپ های ژاپن به چشم می خورد. ● اندونزی بیشتر مردم اندونزی چای را به صورت کمرنگ و بدون شکر می نوشند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید اندونزیایی ها، چای را بیشتر از آب در طول روز می نوشند و دلیل این کار هم سالم نبودن آب این کشور است. مردم اندونزی می گویند: «حالا که قرار است آب را پیش از مصرف بجوشانیم، پس بهتر است کمی برگ چای هم به آن اضافه کنیم تا به این طریق آب خوش طعم تری داشته باشیم.» ● تایلند تایلندی ها چای را داغ و تند سرو می کنند. آنها معمولا داخل چایشان شیر و فلفل می ریزند و برخلاف چینی ها که با فنجان های کوچک چای می نوشند، دوست دارند که چای را در لیوان های بزرگ بنوشند. ● میانمار و برمه در کشورهای میانمار و برمه، چای فقط نوعی نوشیدنی محسوب نمی شود، بلکه مردم این کشورها از برگ چای تازه ترکیب شده با فلفل، روغن و پودر سیر و گاهی آب گوجه فرنگی، سالاد و انواع پیش غذاهای دیگر را درست می کنند و قبل از خوردن غذای اصلی آن را سرو می کنند. نخود، بادام زمینی، پودر نارگیل، میگو و سس ماهی هم از دیگر افزودنی هایی هستند که برای درست کردن یک دسر خوشمزه به برگ چای تازه در کشور میانمار اضافه می شود! ● تبت خوردن چای در تبت با همه جای دنیا فرق می کند. تبتی ها بعد از دم کردن چای، به آن کره و نمک اضافه می کنند و این چای را به عنوان یک میان وعده مغذی به حساب می آورند! گاهی مردم تبت در این چای عجیب و غریبشان، شیر هم می ریزند. ● سومالی سومالیایی ها هم چای را با زنجبیل، هل و میخک ترکیب و آن را به صورت داغ و تند سرو می کنند. ● ایران چای از کشور هند وارد ایران شد و خیلی زود جایش را در خانه مردم این کشور پیدا کرد. ایرانی ها معمولا عادت دارند که چای را بعد از غذا و به صورت داغ و با قند میل کنند. از این رو، چایخانه های سنتی ایران طرفداران بسیاری بین اروپایی ها دارند! ● انگلستان شاید باور نکنید اما انگلستان، دومین مصرف کننده و طرفدار چای در دنیاست. هر انگلیسی سالی یکی ، دو کیلوگرم چای می نوشد و این عادت به قرن ۹۱ و وقتی که هند جزو مستعمرات این کشور بود، برمی گردد. چای تقریبا در تمام میهمانی های رسمی و غیررسمی انگلیسی ها سرو می شود. مردم این کشور معمولا چای را با شیر مخلوط می کنند و گاهی کمی شکر هم به آن اضافه می کنند. بد نیست این را هم بدانید که در انگلیس، مردم روزانه ۵۱ تا ۰۲ فنجان چای می نوشند. ● روسیه مردم روسیه در میهمانی های رسمی شان چای را در فنجان هایی با پایه طلا یا نقره سرو می کنند. آنها عادت دارند که بعد از هر وعده غذایی، یک استکان چای همراه با شکر، شیرینی، مربا یا لیمو بنوشند. ● آلمان آلمانی ها معمولا قهوه را به چای ترجیح می دهند اما گاهی در میهمانی های آخر هفته یا در وعده صبحانه شان یک فنجان چای را همراه یک شیرینی کوچک میل می کنند. البته خانم های آلمانی بعضی وقت ها میهمانی های عصرشان را با چای و کیک می گذرانند. ● هند هندی ها هم یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان چای هستند و به همین خاطر علاقه فراوانی به این نوشیدنی دارند. آنها برگ چای را داخل آب در حال جوشیدن می ریزند و بعد از چند ثانیه کمی شیر به آن اضافه می کنند و این طوری چای شان را آماده سرو می کنند. چای کیسه ای هم طرفداران زیادی بین هندی ها دارد. ● فرانسه   چای متراکم (فشرده)مقدار فراوان چای را نیز می‌توان برای انبار کردن و نگهداری جهت رسیدن به کیفیت مطلوب، متراکم نمود. معمولاً چای پوئر را فشرده نموده و سپس با یک کارد کوچک برگهای آن را از هم باز می‌کنند. بیشتر اوقات چای فشرده را نسبت به برگ سبز چای برای مدت طولانی‌تری می‌توان انبار نمود.اشراف فرانسه خیلی به سمت چای نمی روند و بیشتر طبقات متوسط در این کشور چای را به عنوان یک نوشیدنی در میان وعده عصرشان قبول دارند. آنها چای را به صورت تلخ و گاهی هم با کمی شکر، شیر یا لیمو می نوشند

No comments:

Post a Comment